BloggProffs

Ett nytt misslyckande i Vegas – dag 21

Skulle egentligen bara vilja skriva – What happends in Vegas, stays in Vegas – men antar att det inte räcker. Tanken var att söndagseftermiddagen skulle tillbringas på Hard Rock Cafés klassiska poolparty, men vi stötte på en del problem – löjligt lång kö för oss dödliga, ständigt företräde för alla tjejer (och det kom en hel del) och väldigt mycket mutande i köerna. Man kan väl säga att vår kö rörde sig framåt när folk gav upp framför oss…

När vi även insåg att de var väldigt noga med att kolla leg på allt och alla och en av oss inte hade sitt legg med sig (typ han som valt denna aktivitet…) så såg inte utsikterna bättre ut för att komma in. Efter nån timme och lite diskussioner fram och tillbaka gav vi till slut upp och åkte tillbaka till vår hotellpool. Den poolen som tidigare dagar känts grym kändes helt plötsligt väldigt tråkig och trist…

/Daniel (som hade lite legproblem…)

Taggar: ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu