BloggProffs

Poker i Las Vegas – dag 18

Las Vegas är ju lika med poker och det tog inte lång tid innan vi hamnade vi ett pokerbord. Alla fyra ville helst spela en turnering och enda kasinot på strippen som erbjuder SnG-turneringar är Mirage, så där hamnade vi och spelade en 70 USD turnering.

Linda började i storform. Hon var så nervös att hon skulle göra en ”Linda”. För er som inte vet vad en ”Linda” betyder så är det när man lägger sig i situationer när man kunde ha checkat, men nu har hon  instiftat en ny ”Linda” som betyder att man checkar när man inte kan checka….

Linda sitter direkt efter big blind på första handen och har riktiga skitkort som bara skall slängas. Istället försöker hon checka, det gick sådär. Jag och Markus försöker sjunka genom bordet, Daniel kan inte låtsas som att han inte känner henne för han sitter precis bredvid och de har pratat svenska med varandra precis innan.

Inte helt oväntat kom jag längst i turneringen :-) Markus höll på att åka ut tidigt och hade nästan inga marker kvar men kämpade upp sig ordentligt. Den avgörande handen för turneringen var när vi var tre kvar, jag, Markus och en jänkare (Daniel, som åkte ut först av oss, och Linda var ute sedan ett tag) och vi alla gick all-in. Jag hade något mer marker än jänkaren och Markus hade något mindre än båda oss. Jag hade AK (ess kung), Markus hade A7 och jänkaren 33. Tyvärr slutade handen med att jänkaren fick fyrtal i 3:or och att Markus åkte ut. Tråkigt för Markus var att endast 1:an och 2:an i turneringen fick pengar…

mirage-las-vegas.jpg

/Michael

Taggar: , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu