BloggProffs

Las Vegas – dag 19

På fredagen under dagen slappade vi bara i hotellpoolen och fascinerades över att det susade förbi en berg o dalbana över våra huvuden och gjorde vårt bästa för känna igen de olika New York-byggnader som utgjorde hotellfasaden.

dsc00310.JPG  Markus i vattnet  Micke i vattnet

På eftermiddagen skulle vi genomföra Lindas tredje val under resan, detta dokumenteras separat av Linda i ett annat inlägg.

Innan vi drog ut senare på kvällen träffades vi för en déjà vu – vi tog en vända i berg-och-dalbanan på hotellet. Micke var lite nervös, vi andra tyckte att detta skulle bli som en fis i rymden.  Ingenting (INGENTING) i jämförelse mot Six Flags. Och så var det också, i början. Sen var det en lurig sväng på slutet som tog andan ur oss alla… en bra berg-och-dalbana helt enkelt =).

berg-och-dalbana

Sen tog vi en taxi upp längs Strippen till Fashion Mall för testa en tapasrestaurang. Det blev några pitchers med sangria och alla var nöjda med sina tapas även om de var i amerikansk storlek snarare än en traditionellt spansk storlek.

Efter middagen tittade vi in Wynn som hade en otroligt storslagen lobby.

wynn.jpg    Wynn Las Vegas

Därefter tackade Linda för sig med tanke på hennes planer för lördag förmiddag. Vi grabbar drog till ett något sunkigare casino på Stripen för se om kunde vinna lite pengar, resultatet blev följande: Daniel förlorade lite pengar på Black Jack, Markus vann tillräckligt med pegar för att ligga plus minus noll på Vegas-spel på Black Jack och Micke dominerade på rouletten och vann en del pengar.

Taggar: , , , , ,

2 Kommentarer till “Las Vegas – dag 19”

  1. Syster Yster Säger:

    Daniel, fått ditt mms men haft strul med mobilen så har inte kunnat se det =(
    Alltid ska din tunga va med Daniel =)

  2. roadtrip Säger:

    Tja syster, mms-bilden ligger nu uppe på detta inlägg =)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu