BloggProffs

Fyra viljor – en resa

När man är fyra som ska ut och resa är det lite svårt att helt och fullt komma överens med var man ska resa och vad som ska göras.

Vi började med att bestämma när och hur länge vi skulle resa. Efter att ha konsulterat ett par reseböcker och hur mycket semester vi har att tillgå kom vi fram till att 4 veckor var vad som krävdes för att hinna med allt vi ville. Dett är ganska långa avstånd vi ska färdas under vår resa. Mellan Seattle och Los Angeles är det drygt 180 mil men vi kommer nog totalt har rygglagt minst 400 mil innan resan är slut. Tanken var (och är till viss del fortfarande) att själva roadtripen ska ta 3 veckor och sedan ska vi avsluta med att softa en knapp vecka i trakterna kring San Diego.

Beslut två var att bestämma knutpunkterna för resan och det var inte heller så svårt att enas kring. Även om en av guideböckerna tipsade att köra i riktningen Los Angeles – Seattle om man kör på sommaren som vi (för att undvika att få solen i ögonen när vi kör), så valde vi att göra tvärtom. Det känns helt fel att börja där det är som varmast och köra uppåt.

Knutpunkterna för vår resa är Seattle, San Fransisco, Los Angeles, Las Vegas, San Diego och åter till Los Angeles.

Bilden nedan visar Seattle by night.

Seattle by night

/Michael

Taggar: , , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu