BloggProffs

Känner mig utanför

Hittills har jag inte sett en enda nackdel med att som ensam tjej resa med tre killar (kanske skulle vara att Markus hotade med att jag skulle få sitta själv vid ratten medan killarna softade i baksätet. Men det tror jag inte komma att hända, de är för bekväma för att tränga ihop sig på det sättet).

Men nu fick jag precis ett mail där de diskuterar vilken för typ av kläder de ska ta med sig… ja ja ni ska leva i short och t-shirt och ett par jeans samt kanske packa ner en kavaj, men vad ska jag ha på mig? Och exakt vem ska jag diskutera det med?

Shorts ja, men klänning är också soft och passar dessutom både för dagsutflykter och middagar. Men jag kan ju inte ha samma klänning på en sunkig ölfestival i Portland som på en cool nattklubb i LA, och exakt hur många skor måste jag ha med mig för att matcha alla grejer vi ska göra? Och vi ska ju cykla mtb = träninggsbyxor. Men det absolut svåraste är ju att beräkna exakt hur mycket kläder jag faktisk kommer att köpa på plats. Det beror ju inte bara på mig, dvs hur mycket kläder jag vill köpa,  utan även hur mycket tid jag tillåts lägga på shopping.

4 Kommentarer till “Känner mig utanför”

  1. Jörgen Säger:

    Och dessutom, vad har hotellen för galgar att hänga kläderna på?

  2. roadtrip Säger:

    ha ha ha ha – ja det har jag ju faktiskt inte ens tänkt på. Jag undrar om jag ska ta med mig ett par snygga galgar för att vara på den säkra sidan….

  3. Frida Kusin Säger:

    Ahh!!! Så roligt att få följa er resa.
    Spännande =)
    Ser fram emot massa fina bilder och en del (fylle)bloggande ho ho.
    Filippa skriver en hälsning, det enda ord hon kan skriva:

    roffe

    Hälsningar från oss!

  4. Syster Yster Säger:

    Shoppa måste du bara göra, det måste bara grabbarna förstå. Jag vet en du kan få med dig på shopping iaf, Daniel!!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu