BloggProffs

Stars, Rodeo Drive och Baywatch – dag 17

Vår tänkta slappdag vid hotellets takpool fick skjutas upp en dag eftersom hotellpersonalen skulle olja om trägolvet kring poolen på tisdagen. Istället fick det bli lite sightseeing i LA för vår del, vi körde Sunset Boulevard upp mot Hollywood Boulevard och de kända stjärnorna i trottoaren. Efter dumpat bilen under Kodak Theatre så gick vi längs gatan och kollade efter kända namn inom film, tv och musik. Här hittade vi till slut Mary-Kate och Ashley (vi fann ju aldrig dem i San Francisco). Vi kollade även in hand och fotavtryck utanför Chinese Theatre – Johnny Deep stora fötter, Nicholas Cage små fötter och R2D2s konstiga fötter.

R2D2  Linda & Micke  De hittade stjärnan!  Stjärna

Därefter tog vi bilen ner till Beverly Hills och Rodeo Drive. Efter ett flertal turer in och ut i parkeringsgarage utan att hitta någon p-plats fick vi ta Rodeo Drive på det amerikanska sättet – cruisandes i vår bil ner längs gatan. Pretty Woman-citaten haglade i bilen och allt såg ganska dyrt ut.

Rodeo Drive  Rodeo Drive

Därefter drog vi ner till Santa Monica och Santa Monica State Beach. En enorm strand som mest är känd för att det var här strandscenerna för Baywatch spelades in. Vi såg badvakter och dess vakttorn men både Hasselhoff och Pamela lyste med sin frånvaro.

Linda solar  Micke solar  Bäckis on the beach  stranden  vakttorn på stranden

Och som sig bör så måste man ju sitta i en bilkö när man är i LA…

bilkö i LA

/Daniel

Taggar: , , , , , , , , ,

En kommentar till “Stars, Rodeo Drive och Baywatch – dag 17”

  1. Råttan Säger:

    Många hand och fotavtryck av stjärnor har ni nu skådat, men dock itne skådat den största utav dem alla. Detta är dagens uppdrag, jag vill ha ett foro på john holmes fotavtryck, samt linda lovelace.

    jag fick itne posta något innehållande ordet P0rn så jag måste placera lite fina 0:or istället för o i länken. Men ack vilken dag ni kommer få utav detta uppdrag. grattis!

    http://traveldk.com/los-angeles/dk/p0rn0-walk-of-fame

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu