BloggProffs

Los Angeles – dag 15

När vi vaknade vart det fortfarande grått, grått, grått i Ventura (vilken värdelös solstad), så vi packade ihop och drog till Los Angeles som bara är en timmes bilfärd bort. Vi åkte 1:an dit för kustnära känsla och vägen gick genom Malibu och Santa Barbara, två ganska trevliga städer att bo i.

Det var såklart hit vi skulle åkt för att sola Här var stränderna milslånga, det var de i och för sig i Ventura också men här sken solen från en klarblå himmel. Vi var lite nervösa för att köra fel, vi ska bo i West Hollywood i fyra dagar och det ligger ganska nära Inglewood och andra nasty stadsdelar, men tack vara Markus fantastiska kartläsning kom vi fram till hotellet på första försöket.

På väg dig körde vi förbi Beverly Hills och vi spanade som galningar efter de hus som familjen Walsh flyttade till, men vi kunde inte hitta det. Dock fick vi se en trailer med Brandon Walsh senare på eftermiddagen, ni har väl hört att de kickar igång den gamla serien 90210 igen? I den första omgången spelade de in 244 avsnitt. Jag undrar om Brandon blir lika framgångsrik i denna version…

Brandon Walsh

Linda

Taggar: , , , , , ,

3 Kommentarer till “Los Angeles – dag 15”

  1. Syster Yster Säger:

    Kände ni av jordbävningen??

  2. miss Säger:

    GRATTIS till månadens blogg :=)

  3. roadtrip Säger:

    Nix vi var i San Francisco när jordbävningen gick så det var lugnt! //Daniel

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu