BloggProffs

Sunset Boulevard by night – dag 15

Dags för middag, vi gick upp till Sunset Blv och insåg att vi bor precis bredvid The Viper Room. Det såg inte mycket ut för världen men Johnny Depp är/var delägare, och det var här River Phoenix dog av en överdos på gatan utanför endast 23 år gammal så lite kändisstatus finns, eller fanns. River slog igenom i filmen Stand By Me, och förutom sin skådespelarbror Joaquin så hade han även tre systrar: Rain, Summer och Liberty.

River Phoenix  The Viper Room

Vi stannade och tog en öl på en litet ölhak och promenerade sedan en bit på sunset och insåg att den är sjukt lång, att den stundtals är trevlig men stundtals jäkligt tråkig och att den kantas av enorma reklamskyltar. Vi kom aldrig fram till de berömda stjärnorna, men vi såg däremot en stor hipetihopstjärna som hoppade in i sin enorma vita limousin hummer (note: det var Arnold Schwartzenegger som övertalade militären att göra en civil personbilsversion) tillsammans med sitt entourage och sina stora livvakter. Vem det var? Hur ska vi veta? Men det lär ju ha varit en riktigt stor kändis, vi kan bara gissa…

… det var antagligen inte snoop dogg

Snoop Dogg

… men det kanske var Busta Rhymes

Busta Rhymes

… 50 cent

50 cent

eller Jay-Z

Jay-Z

Sen käka vi middag på en väldigt trevlig restaurang – chin chin grill. Där serverades asiatisk mat i mycket god tappning, god öl och gott vin. Som avslutning fick vi alla varsin lyckokaka.

Linda – Your entusiasm inspires people.
Micke – Many people are seeking you for your sound advice.
Markus – Others admire your caring qualities.
Daniel – An enjoyable vacation is awaiting you.

Linda

Taggar: , , , , , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu